Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 13 iulie 2013

Vineri - corespondente si influente

Magie Alba:
Vinerea se afla sub egida lui Venus, zeita iubirii, si acum trebuie indeplinite ritualurile destinate sa trezeasca dragostea sau pasiunea, cele de rezolvare a unor probleme de natura sexuala, de consolidare a relatiilor de prietenie sau cele pentru a provoca intalniri cu urmari solide si durabile. Tot in ziua de vineri mai trebuie sa se execute si ritualurile dedicate fidelitatii.

Magie Neagra:
O zi prin excelenta potrivita pentru a va realiza ritualurile destinate sa provoace rupturi de cupluri, sa va dominati partenerul din punct de vedere sexual, sa il supuneti dorintelor dumneavoastra ori sa seduceti o persoana angajata deja intr-o relatie sau pentru a face pe oricine sa comita gesturi de infidelitate.

Aroma: cardamom ( planta indiana, cu seminte aromate, inrudita cu ghimbirul )
Condimente/Plante aromatice: seminte de cardamom
Flori/Plante: trandafir ( petale sau boboc )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari