Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 23 iulie 2013

Sambata - corespondente si influente

Magie Alba:
Guvernata de Saturn, sambata este ziua ideala in ceea ce priveste schimburile si comunicarea cu spiritele. Este momentul pentru a va indeplini ritualurile  destinate sa va imbunatateasca sedintele de meditatie, sa va fereasca de asalturile psihice malefice si pentru gasirea persoanelor ratacite ori a obiectelor pierdute.

Magie Neagra:
Sambata are efecte similiare pentru magia alba, cat si pentru magia neagra. Mai exact, este ziua in care sunt favorizate ritualurile de comunicare cu spiritele, cele destinate sa va protejeze impotriva atacurilor psihice malefice, dar si sa va domine inamicii, sleindu-o de vointa cu care s-ar apara de dumneavoastra. De asemenea, este si o zi ideala pentru gasirea persoanelor ratacite ori a obiectelor pierdute, dar si pentru a face pe cineva sa se rataceasca sau un obiect sa se piarda.

Aroma: chiparos, paciuli
Condimente/Plante aromatice: scortisoara
Flori/Plante: cedru
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari