Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 26 iulie 2013

Pentru fanii OTV: Postul va emite din Italia

Cum de mult nu se mai auzise nimic despre Danut al nostru si postul sau ultra urmarit OTV iata ca acesta iese din nou la lumina spargand toate normele CNA de pe teritoriul Romaniei, fentandu-i original ca la carte.

Bravo domnule Dan Diaconescu, respektpa esti baiat destept. Asa ca sa moara fetilii ! Dupa toate manevrele de musamalizare a guvernului (esuate intr-un final) postul OTV va emite oficial din toamna anului acesta din nou pe micile noastre ecrane tocmai din italia, unde Danut a cumparat o noua licenta de emisie. Dupa un an de pauza postul OTV revine in forta si de data aceasta va avea frau liber sa spuna lucrurilor pe nume, astfel facand din nou dreptate, poate asa se trezesc si restul de oameni care inca dorm si le place traiul din Romania, un trai pe care il meritam din plin fiindca nu avem "balls" cum ar zice englezu sa isi ceara drepturile. Ma rog, asta e alta mancare de peste... revenind acum la subiectul articolului pot sa va anunt ca RDS este unul dintre furnizorii care vor pune in grila lor de emisie postul OTV pentru ceilalti furnizori inca se poarta negocieri. Astfel dragi domni de la CNA pai puneti-va pofta in cui de acum sa mai sanctionati cu amenzi postul, hehehe. Iar eu acum imi aprind un joint la relanti asteptand ca poate o gasesc astia pe Elodia intr-un final, macar si o bucatica de os si tot e bine.

Hail !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

4 comentarii:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari