Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 29 iulie 2013

Numele Magic 2

Am deschis acest nou articol ca o adaugire la cel precedent. Astfel se vor gasi aici mult mai multe detalii legate de numele magic cu explicatiile aferente.
Multi oameni din comunitatea magicienilor isi aleg nume uzuale inspirandu-se din elemente ale naturii. Ele se numesc "totemuri" -  acele animale cu care ei simt cea mai mare afinitate. Daca simti o afinitate mai mare cu plantele decat cu animalele, ti-ai putea alege un nume verde, cum ar fi cel al unui copac, al unei plante sau flori. Exista si minerale, locuri, povesti si alte elemente din care ai putea alege. Am sa fac mai jos o lista ce iti va oferi cateva exemple.
Culori: ai putea adauga si culori la numele ales - de exemplu: Lupul Cenusiu, Flacara Argintie sau Stejarul Alb.

Lista de combinatii posibile la numele magic, nu este singura! mai jos este doar un exemplu de cateva dintre multitudinile de nume combinate ce pot deriva de oriunde. 

(pentru o vizualizare mai calitativa dati click pe tabel)

Oricare dintre aceste nume pot fi combinate in unul singur, in doua sau in trei. Alte exemple: Soimul Stelelor, Phoenixul Raului, Lupul-Corb Argintiu, Pisica Zapezii, Lupul Marii, Dansatorul Stelelor, Inteleptul Cerului, Druidul De Foc... etc a-ti priceput voi. Ideea e sa alegeti ceva reprezentativ chiar si de la zodie.

Ave!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

Un comentariu:

  1. mersi; sint ... ok; "intilnirea" cu tine se pare ca imi este benefica; reusesti sa ma faci sa ma "adun" pt ca am momente cind tafalugul atitor necunoscute/intrebari fara raspuns (momentan) ma copleseste si desi sint o fire "vazind si facind" si stiu pt orice/oricine exista un timp, o use si o fereastra, citeodata (f. rar) ma copleseste ... nerabdarea - mama tuturor ... gafelor. / sarra

    RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari