Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 25 iulie 2013

Mentenanta incheiata

Perioada de 1 ora alocata mentenantei a fost incheiata si dusa la indeplinire cu succes. Va invit asadar sa va bucurati de noul aspect modern al blogului, o ultima aparitie in domeniul de webdesign ce s-a lansat acum cateva zile in urma, cunoscuta sub numele de: ROUTE. Motorul de cautare, care se gaseste sus in partea dreapta va ofera astfel o facilitate in plus pentru a gasi articole si informatii cu usurinta. Culorile, fundalul si designul grafic al butoanelor sunt actualizate la zi fiind in pas cu toate tehnologiile aparute, facandu-se legaturile cu toate retelele de socializare importante si cele mai accesate din intreaga lume. Inca ma mai gandesc daca sa incorporez si un chat ceva... habar am.

Acestea fiind spuse va doresc lectura placuta si nu uitati de comentarii. Respektpa!

Nu uitati ca asta seara dupa orele 00:00 v-am pregatit o stire trasnet care va asteapta ca painea calda, destinata special doar pentru aceia dintre voi care se vor bucura la citirea ei.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari