Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 24 iulie 2013

La Limita Cunoasterii

O tinere vrajitor, bine ai venit in lumea magiei si a misterului ! Eu... Dragon Athus, voi fi mentorul si calauza ta pe drumul de la capatul caruia vei deveni un adevarat vrajitor. Vrajitoria este impartasita de la maestru la invatacel printr-un program de ucenicie. Acest blog va fi manualul tau pentru prima parte a calatoriei.

Iti este dedicat doar tie - si celor in care ai absoluta incredere. Ai grija totusi caci aceste mistere nu trebuie sa cada in maini nepotrivite.

Te afli pe un blog magic, un fel de grimoar creat special pentru stiintele oculte, de unde vei afla multe lucruri interesante, cum ar fi sa iti faci propriul tau altar, sa cunosti ierburile de leac, tot felul de vraji, corespondentele intre elementele naturii, faze lunare, ce incantatii sa rostesti pentru a fi bogat sau pentru ati aduce iubirea mai aproape, si multe si multe altele. Acest blog este inspirat din invatamintele stravechi cu adevaruri sacre la care cu siguranta pana acum doar ai visat.

Si fiindca am tot primit cuvinte de lauda din partea voastra si numarul de membrii s-a marit, am sa caut sa imi fac ceva mai mult timp sa va aduc tot soiul de informatii si practici utile pentru toti.

Pe scurt: in mare ma voi axa pe vrajitorie si partile influente care tin de aceste practici. Va rog nu confundati vrajitoria cu magia deoarece sunt lucruri total diferite cu mult. Vrajitoria se poate invata dupa manual facand parte din categoria stiintelor oculte joase iar magia nu se poate invata chiar asa de usor facand parte din cele inalte si avansate.

Asadar acestea fiind spuse aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa se intample !
Ave si H.S. !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari