Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 25 iulie 2013

Jurnalul tau magic

Iata prima sarcina pe care trebuie sa o indeplinesti ca ucenic vrajitor: cumpara un jurnal sau carnet de notite. Poti gasi carnetele si jurnale cu coperti deosebite - uneori pot avea si lacat - in magazinele de suveniruri, mai ales in cele ezoterice. Incearca sa cumperi unu cu coperta mai groasa, mai rezistent in timp. Sau... mai simplu ti-l poti face chiar tu. Eventual sa il invelesti in panza de matase, sa desenezi simboluri si sa scrii in alfabet vrajitoresc pe coperta, poti sa il si blestemi pentru ca cei care il gasesc fiindca acest jurnal este unul sacru si doar al tau. Eu recomand sa scrii in el intr-un alfabet propriu inventat de tine pe care doar tu sa il intelegi (spre exemplu eu am un alfabet care se aseamana cu cel grecesc si l-am inventat cand eram mic). Pe coperta exterioara nu trebuie scris nimic care sa indice ca ar fi un jurnal magic, acestea trebuiesc sa fie scrise in interior pe prima pagina. Exemplu de titlu: Jurnalul Magic al lui ...... acoperind o perioada de la ...... pana la ...... In spatiul liber sa completeaza numele magic al tau (pentru ritualul cu numele magic cauta pe blog: Numele Magic poate te-ar interesa si Crearea Propriului Altar Magic). Sau alt exemplu il invelesti frumos in panza de matase rosie si desenezi pentagrama si apoi scrii cu alfabetul vrajitotoarelor pe coperta.In jurnalul magic trebuie sa scrii tot ce ti se intampla zilnic. Ceva in genul "jurnalul de bord al capitanului" incepe mereu cu data si ora din ziua respectiva. Scrie cum este vremea si unde te aflii. Mai tarziu vei putea sa il rasfoiesti si sa faci legatura intre starea ta de spirit si cea a vremii ori sa sesizezi sincronizari intre evenimentele petrecute in lumea naturala si cele din lumea ta interioara. Includerea locului si a unor elemente legate de mediu iti va mari puterea de observatie si iti va activa abilitatiile de previziune. Ai putea nota deasemenea diferentele dintre meditatiile diurne si cele nocturne.

Scrie despre ce ti se intampla in viata ta si cum te afecteaza acest lucru. Noteaza-ti visele dupa ce te trezesti ( desi mai tarziu va voi prezenta si o tehnica de memorare a viselor care functioneaza din prima ). Scrie despre descoperirile si revelatiile tale, fa desene, noteaza-ti vrajile si exeperientele magice si mai tarziu observa rezultatele. Poti include sigilii simboluri, retetar de vraji succese si reusite, tot ce tine de practica ta magica dar si de viata ta de zi cu zi.

Cand termini primul volum pune-l la loc si sigur si incepe-l pe al doilea. Din partea mea mult succes si sper ca ai priceput ideea pe care am dezvaluit-o aici.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari