Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 27 iulie 2013

Intrand cu ambii ochi deschisi

O diferenta majora intre vrajitori si ceilalti oameni este modul in care privesc lumea, in care vad dincolo de aparente. Unii numesc acest lucru "a vedea dincolo de ziduri". Cei mai multi oameni "vad" doar cu un ochi - dreptul sau stangul. Aceasta inseamna ca isi filtreaza toate perceptiile si experientele fie printr-o emisefera a creierului, fie prin cealalta.

Un vrajitor "vede" cu ambii ochi folosindu-si si inglobandu-si ambele emisfere ale creierului in acelasi timp. Astfel, el are un simt al perceptiei pe care cei mai multi oameni nici nu si-l pot imagina (iar cuvantul a imagina inseamna "a percepe o imagine cu mintea"). Cand "vezi" in acest fel, iti apar tipare pe care nimeni altcineva nu le poate percepe (de fapt ceilalti iti vor spune ca ai vedenii). Seamana cu acele fotografii stereograme pe care le vezi ca pe o aglomerare de punctisoare si inflorituri colorate, pana in momentul in care iti focalizezi ambii ochi spre dreapta -  si imediat iti apareo imagine tridimensionala. Mintea unui vrajitor vede absolut totul in acest mod. Am putea-o numi chiar "perceptie holografica".

Este o zicala care spune ca "in imparatia orbilor, chiorul e imparat". In imparatia magiei, chiorul e orb.

Acest articol a fost menit sa te invete sa vezi mereu cu ambii ochi, asta daca ai inteles ce anume am vrut eu sa spun prin asta.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari