Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 28 iulie 2013

Dau un tun

Iata doamnelor si domnilor, la placerea mea cum prima manea de pe blogus esese si-a facut aparitia. Este vorba de printesa de aur, o voce superba in industria manelistica, si am ales o piesa din 2012: dau un tun. Sa fie pentru toti baietii descurcareti si pentru aceia dintre voi care stiti sa va petreceti. Versurile au valoare atat pentru mine cat si pentru apropiatii mei care la placere ne facem viata.

Dar ca sa nu ne palavragim prea mult haideti sa dam play la piesa. Fetele sus pe mese si berile sa umple paharele brumarete.

Hauditie placuta!Suntem golani si avem farmecul nostru.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari