Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 10 iulie 2013

Cum sa-ti dispara definitiv nevasta in conditiile in care esti perfect nevinovat

Iata doamnelor si domnilor cum aceste cuvinte ne uluiesc din start si vor sa ne faca sa credem altceva. Este vorba de titlul cartii pe care s-a apucat sa o scrie Cristian Cioaca de prin martie 2013, si pe care are de gand sa o si lanseze alaturi de un satar de bucatarie, niste saci mari rezistenti, 2 topoare, un portbagaj fara roata de rezerva, 2 complici si bine inteles o harta cu toate detaliile abatoarelor de macinat oase de prin zona Rucar – Bran.

Faimosul politist vrea, si spera sa ajunga mare si in literature motivationala, deh unu singur e cioaca cel nevinovatu. Cartea la care lucreaza cu drag si spor este destinata tuturor barbatilor de la noi, in special persoanelor casatorite. Romanul ii va invata pe insuratei cum sa treaca mai usor peste certurile de cuplu fara sa se lase cu prea mare varsare de sange, eventual poate vreo 23 de mililitri maxim, ceea ce ar fi nesemnificativ, adunati asa strop cu strop de pe podea si pereti.

“Dacă te ţii de sfaturile mele”, le transmite Cioacă viitorilor cititori, “poţi rezolva uşor şi tranşant orice conflict cu partenerul de viaţă, chiar şi când e copilul în casă. De ce să te cerţi la nesfârşit cu nevasta? Crezi că ei îi place? Crezi că ea nu visează la ceva mai bun? Ei bine, eu te învăţ cum o poţi ajuta să ajungă chiar într-o lume mai bună!”

Desi Cioaca al nostru inca mai are de lucru la acest volum, cartea deja a inceput sa fie recomandat de catre cei mai buni experti criminalisti din Romania, care ATENTIE ! sustin ca metodele lui Cioaca de rezolvare a disputelor conjugale sunt aproape perfecte. Probabil la fel de perfecte ca si lucrarea sa anterioara numita “Crima Perfecta” – lucrare cu care de altfel a si castigat un premiu in politie, cand a scris acel eseu cu multi ani in urma.

Pai  bine may Cioaca may, tu crezi ca daca ai sa scrii cartea asta o sa se intample la fel ca si cu Nastase 4 clase sa te gratieze astia mai devreme de termen? Mai bine te-ai apuca sa-ti pregatesti dosul sa reziste atatia ani pe acolo pe unde vei fi la intuneric alaturi de sobolibozauri uitat de lume, lasa tu romanele si povestirile sa te dai om bun. Eu iti recomand sa scrii cum ai procedat cu cadavrul Elodiei, ce ai facut cu el, iar pentru asta ti-as reduce cativa ani din pedeapsa si te-as lasa sa muncesti in folosul comunitatii. Nu de alta dar asa e frumos, mai ales ca nu mai ai acuma ce pierde, nu trebuie sa te mai ascunzi dupa degetele.

Articol pamflet, tratati-l ca atare.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari