Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 26 iunie 2013

Prima carte de Tarot

Termenul “tarot” nu inseamna un joc de carti de ghicit (mantica magica), ci o carte simbolica de initiere care contine cele mai mari secrete intr-o forma simbolica. Prima carte de tarot prezinta magul ca maestru al elementelor si ofera o cheie pentru prima Arcana, secretul numelui Tetragrammaton, cabalisticul Yod-He-Vau-He. Prin urmare aici este poarta catre initierea magicianului. 

Asadar, va invit sa analizati imaginea si in acelasi timp sa incercati sa o intelegeti. Dedesupt vei gasi lumea minerala, vegetala si animala aratata intr-un mod simbolic. 

Femeia din stanga si barbatul din dreapta sunt plusul (pozitivul) si minusul (negativul) din orice fiinta vie. 

In mijloc se vede un hermafrodit, o creatura ce personifica unirea celor doua principii, fiind un semn de armonie a principiilor barbatesc si cel femeiesc. 

Fluidele electrice si magnetice sunt aratate in culorile rosu si albastru, cel electric fiind rosu, cel magnetic albastru. 

Regiunea capului la femeie este electrica, deci rosie, zona genitala este magnetica prin urmare albastra. La barbat este invers. 

Deasupra hermafroditului este un glob ca semn al sferei pamantului, iar deasupra lor sta magul cu cele 4 elemente. 

Deasupra barbatului sunt elementele active, focul in rosu si aerul in albastru. Deasupra femeii sunt elementele pasive, apa in verde si pamantul in galben. 

In mijloc deasupra magului este un glob violet inchis, reprezentand principiul akasic. 

Deasupra capului magicianului este o panglica invizibila pe post de coroana, acolo se afla un lotus alb cu marginile aurite reprezentand divinitatea. In mijlocul florii este piatra filosofala a alchimistilor simbolizand esenta intregii stiinte hermetice. Pe partea dreapta in fundal este un soare auriu, iar in stanga este o luna argintie, aratand plusul si minusul in macro si microcosmos, fluidele electrice si magnetice. 

Deasupre florii de lotus, Creatia este simbolizata de o minge in interiorul careia sunt prezentate fortele pozitive si negative folosite pentru actul creatiei universului. 

Eternul, infinitul, nemarginirea, increatul, au fost exprimate simbolic prin cuvantul AUM si intr-o culoare violet inchis pana la negru. 

sursa: franz bardon
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

3 comentarii:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari