Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 10 iunie 2013

Luni - corespondente si influente

Magie Alba:
Guvernata de catre Luna, ziua de luni este favorabila tuturor ritualurilor legate de fertilitate, lucrari agricole, horticultura si gradinarit. In plus, toate ritualurile indeplinite in scopul reconcilierii, reunirii sau ajungerii la o intelegere vor fi harazite reusitei. Deasemenea lunea este ziua propice ritualurilor facute pentru bunastarea animalelor.

Magie Neagra:
Este ziua perfecta pentru a face vraji de secatuire si sterilitate, pentru a provoca pierderi ale recoltei in randul cultivatorilor sau pentru a abate asupra animalelor diferite boli si epidemii. Totodata, poate fi si un moment propice pentru vrajile ce ii pricinuiesc dusmanului mari necazuri in timpul unei calatorii.

Aroma: lemn de santal
Condimente/Plante aromatice: lamaie
Flori/Plante: iasomie
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari