Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 29 iunie 2013

Joi - corespondente si influente

Magie Alba:
Joia este plasata sub egida lui Jupiter, zeul politicii, al legilor si al juramintelor. Este ziua potrivita pentru a va indeplinii ritualurile legate de afacerile juridice si de a-i impune lui Jupiter orice situatie legala in care sunteti implicat. De asemenea, tot joia trebuie sa se indeplineasca si cea mai mare parte a ritualurilor legate de bani si a celor referitoare mai ales la fericire, fertilitate, prosperitate si noroc.

Magie neagra:
Este ziua ideala pentru a face ritualurile destinate sa va sporeasca puterea de atractie sexuala si cele care vizeaza dobandirea unor comori, bogatii sau alte bunuri materiale. De asemenea, este momentul potrivit si pentru ritualurile legate de un esec intr-un proces ori invalidarea unui contract.

Aroma: lamaita
Condimente/Plante aromatice: cuisoare
Flori/Plante: lichen de stejar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari