Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 8 iunie 2013

Duminica - corespondente si influente

Magie Alba:
Este ziua perfecta pentru toate ritualurile de prosperitate si de abundenta. Tot duminica se mai practica si ritualurile de vindecare si de ingrijire a durerilor fizice sau psihice.

Magie Neagra:
In general, magia neagra nu se practica in zilele de duminica, in afara de momentele de dupa miezul noptii, cand nu este Luna. Un ritual negru care a fost indeplinit duminica risca sa nu aiba nici un efect, deoarece zeitatiile care patroneaza duminica sunt spirite binefacatoare, simpatice si incoruptibile.

Aroma: oliban
Condimente/Plante aromatice: rozmarin
Flori/Plante: cedru
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari