Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 6 iunie 2013

Bagheta Magica

Bagheta magica este un instrument absolut indispensabil pentru practica magiei. Ea trebuie taiata de vrajitoarea insasi, de pe un arbore care sa aiba proprietatiile si virtutiile pe care aceasta le cauta pentru indeplinirea ritualurilor. Bagheta trebuie sa fie subtire si cat mai dreapta cu putinta. Simbol de forta si incredere, de vointa si putere oculta, bagheta are numeroase functii: guverneaza toate energiile, este folositoare la trasarea cercului magic si la desenarea altor simboluri si serveste la amestecarea ingredientelor din potiunile si filtrele magice din cazan. In plus, cu si prin ea se invoca spiritele, divinitatiile si celelalte entitati. Bagheta este legatura cabalistica dintre energia fizica si cea cosmica.

Desi este de sine statatoare in magie, bagheta magica poate fi o posibila alternativa la cutitul ritualic prezentat in articolul de mai inainte. Materialul din care este facuta poate reprezenta felurite elemente: daca bagheta este din lemn, va reprezenta Pamantul, daca este din cupru va simboliza apa.
Asa cum un aratator va indreapta atentia spre un anumit loc, tot astfel si bagheta magica directioneaza energia, in special la desenarea si desfacerea cercului magic, la supunerea entitatiilor sau la vindecarea energetica.

De obicei e bine sa iti faci singur(a) bagheta magica dintr-o ramura de alun. Eu recomand sa o faceti din salcie. De asemenea mai poate fi facuta si din trandafir. Puneti cristale in nodurile lemnelor pentru ca energia lor sa se combine cu cea a lemnului. In varful baghetei e bine sa se ataseze un cristal care sa directioneze si sa amplifice puterea.
Intotdeauna este nevoie ca lemnul din care se face bagheta sa fie unul virgin. Se se va taia cu athame-ul consacrat dintr-o singura lovitura in ziua lui Mercur la rasarit. Ca si la athame exista anumite simboluri speciale care se scriu sau se incrusteaza pe fiecare instrument in parte. Va voi prezenta aceste lucruri intr-o viitoare postare pentru fiecare obiect in parte.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari