Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 12 mai 2013

The Ghostmaker: Masina Fantoma

Am vazut recent The Ghostmaker, si chiar vi-l recomand cu draga inima caci filmul merita vazut. Povestea filmului, care se vehiculeaza in mare a fi inspirata din realitate ( exceptand anumite idei SF ) va reusi sa va tina captivi pe tot parcursul celor 90 de minute. Filmul a fost lansat in 2011 si as vrea sa va intreb daca ati fi curiosi sa experimentati putin viata de dincolo?
 

Da da, chiar asa, protagonistii din filmul nostru chiar asta au si facut. Au gasit un dispozitiv montat intr-un sicriu datand de prin anii 1400 iar acesta le-a putut permite sa experimenteze: MOARTEA. Partea buna este ca aceasta calatorie functioneaza insa exista si efecte negative pe care tinerii nostrii le afla pe parcurs. Poti pacali moartea, dar si ea poate pacali viata la fel de bine. Ehh si atunci cand o face, o face definitiv. Rand pe rand acestia ajung sa moara. Primul dintre ei moare aparent datorita unui asa zis accident. Moartea i-a urmarit pas cu pas si a asteptat momentul oportun, pe unul dintre ei chiar l-a facut mai puternic decat era si l-a si vindecat, dar acesta a luat-o razna din cauza puterii. Oricum si acestuia ii vine randul pe lista neagra a mortii, care nici nu sta pe ganduri si il si inhata. Singurul care reuseste sa ramana in viata este cel care distruge sicriul. Finalul elucideaza intreg misterul care zacea ascuns in toata aceasta poveste.
 

Dupa cum bine stim cu totii moartea pandeste la orice pas si mai bine e sa o lasam pe ea sa decida cand este momentul. Eu unul va urez vizionare placuta, bafta... pana data viitoare.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete