Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 5 mai 2013

Paste Fericit Lume

Va urez tuturor un Paste Fericit cu bucurii si caldura in suflet.

Pentru cei din Bucuresti va asteptam la Targul de Traditii si Flori de Sarbatori din parcul Cismigiu, Festivalul Traditiilor de Paste din Parcul Sebastian dar si la Targul de Florii, Paste din Plaza Romania.

In primele doua zile vor exista si concerte in Cismigiu.

Mascote si personaje cu picioroange preferate se vor plimba printre cei prezenti si vor face ca atmosfera sa fie una de sarbatoare. Toate sunt deschise publicului pana pe data de 6 mai. Veti putea gasi: decoratiuni de sezon, cosuri cadou, bijuterii cosmetice, design vestimentar si accesorii de creator, design floral, gravura personalizata pe diverse obiecte, produse realizate manual, produse de confiserie, dulciuri, cafea, ceai, carti, dvd-uro cu muzica, ateliere creative.

Spor la ciocaneala si Have Fun!
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete