Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 6 mai 2013

Idee scriere horror 6

Incepand cu episodul sase, cel de astazi, este timpul sa schimbam putin planurile si sa ne axam de acum incolo pe alt tip de creatii horror. Daca pana acum ideile mele au fost centrate pe fapte inspirate din realitate de acum incolo va voi purta cu gandul asupra creaturilor si a monstrilor, lucruri serioase de groaza, nu asa... iata asadar ideea zile de astazi:

"Clavy este un necrofil ce viziteaza adesea cimitire vechi in timpul noptii pentru a se deda hobby-ului sau. Imaginati-va surpriza lui dupa ce petrece ore in sir sapand in solul inradacinat, ca apoi sa auda sunete ce veneau din interiorul sicriului. Clavy zambeste... apoi se apuca sa deschida capacul."

Spor la scris.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete