Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 4 mai 2013

FBI: Matusa lui 2pac pe lista celor mai cautati teroristi

Se ofera recompensa de 1 milion de dolari celor care ofera informatii clare care duc direct la retinerea lui Joanne Chesimard, cautata pentru evadarea din inchisoarea Clinton, New Jersey unde isi ispasea sentinta pentru crima dar si pentru implicarea ei in mai multe actiuni inclusiv jafuri bancare. Face parte dintr-o organizatie revolutionara extremista cunoscuta si sub numele de ”Armata de Eliberare Neagra”. 

In 1977 Chesimard a fost gasita vinovata pentru crima de gradul I, asalt asupra unui politist, atac cu arma periculoasa cu intentia de a ucide, posesie ilegala de arme si jaf armat astfel fiind condamnata la inchisoare pe viata. In 1979, Chesimard a evadat din inchisoare si a trait in subterane pana in 1984 cand s-a stabilit in Cuba. In prezent se vehiculeaza ca ar trai tot acolo. Poate purta parul in diverse varietatii de stiluri si se poate imbraca in tot felul de haine tribale africane.


Matusa lui TuPac Shakur (binecunoscut rapper ce a fost asasinat in 1996 la Las Vegas) este prima femeie din istorie care ajunge in top 25 cei mai cautati teroristi din lume. 


Pseudonime: Assata Shakur, Joanne Byron, Barbara Odoms, Joanne Chesterman, Joan Davis, Justine Henderson, Mary Davis, Pat Chesimard, Jo-Ann Chesimard, Joanne Debra Chesimard, Joanne D. Byron, Joanne D. Chesimard, Joanne Davis, Chesimard Joanne, Ches Chesimard, Sister-Love Chesimard, Joann Debra Byron Chesimard, Joanne Deborah Byron Chesimard, Joan Chesimard, Josephine Henderson, Carolyn Johnson, Carol Brown, "Ches".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete