Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 22 aprilie 2013

Sacrificiul partea 2

Pentru voi, partea a doua la creatia mea literara, pentru a va indemna si pe voi sa scrieti.

Partea a doua

"- Nu te speria, este doar inconştientă. Peste o ora se va trezi. 

- Câţi ani are?

- Are doar 9 ani, sper că nu este vreo problemă? i se adresă una din acele siluete masive.

- Aaa... nu. E mai mult decât perfect, este sub vârsta de 14 ani. Haideţi să facem onorarile şi să trecem la schimb, să terminăm o dată.

Luă valiza din maşină şi o deschise în faţa celor doi. Teancul din interior era destul de impresionant. După ce o închise indivizii solizi luară valiza imediat din mâinile sale aruncând-o pe bancheta din spatele maşinii lor. Puseră apoi prada umană uşor şi cu grijă la Ash în maşină. Afacerea se încheiase şi totul decursese de minune fără incidente. Se despărţiră iar Ash apucă drumul potecii ce ducea în pădure. Nori negrii îşi făcură apariţia pe cer şi câţiva stropi de ploaie umeziră parbrizul maşinii ce se afunda tot mai mult şi mai mult printre copacii ce acum incepeau a prinde chipuri groteşti.

Ajuns în poieniţă, opri motorul maşinii şi cobor
î jos. Aerul era tăios şi rece. Două fulgere străbătură imaginea cerului şi un tunet asemeni unui cutremur lovii cu putere în depărtare. Stropii reci ai ploii continuau să cadă. Ash ştia că trebuia să ducă la bun sfârşit astfel de sarcini la fiecare lună, nu conta cum era vremea. Se dezbrăcă de hainele sale şi-şi puse pe el roba neagră pe care o folosea la ceremonii. Supărat şi dezamăgit din cauza ploii se apucă de pregătiri. Scoase patru ţăruşi de lemn din portbagajul maşinii, ce mai fuseseră folosiţi şi altă dată, pe care îi bătu în pământ. Târî afară fetiţa, dezlegându-i sfoara de la mâini şi o întinse jos. Tăie în patru părţi egale frânghia cu athameul apoi îi legă mâinile şi picioarele de acei ţăruşi. Spre surprinderea lui ploaia se mai domolise. Aduse lângă el şi fetiţă altarul mobil şi începu a înşira cele treisprezece lumânări albe formând astfel un cerc împrejurul lor. Pe cele colorate reprezentând elementele le puse pe poziţiile lor. Lumânarea spiritului, cea argintie o aseză deasupra către est. Desfăcu batista umeda de la ochii victimei şi observă cât de inocent era chipul acesteia. Ploaia se oprise complet acuma, însă norii cenuşii rămaseră pe cer. Era vremea începerii ceremonialului. Luă un chibrit consacrat de pe altar şi aprinse toate lumânările. Se puse în genunchi şi începu a murmura mantrele de deschidere a cercului şi conectarea la astral. Datorită ploii şi aerului rece fetiţa începu a se trezi din starea în care se afla. Ash observă lucrul acesta şi se întinse după batistă. Urletul subţire şi disperat al fetei îi ţiui în urechi, însă reuşi să-i astupe gura cu batista murdară de pământ dupa ce primi o muşcătură zdravănă la degete. Ochii acesteia erau mari şi plini de spaimă, iar pieptul mic se zbătea încercând a-şi menţine respiraţia sub control. 

- Uşor copilă, totul se va sfârsi în curând, îi zise acesta şi o mângâie suav pe faţă dupa care îşi masă degetele să elimine durerea provocată de dinţii puternici ai fetei.

În zadar se zbătea biata fiinţă, nu mai avea nici o scăpare. Ash, sfâşie cu forţa hainele micuţei dezgolindu-i trupul nevinovat. Luă pentagrama în mâna stângă şi cu athameul în cealaltă mână crestă palma fetiţei. Sângele îşi făcu apariţia şiroind în valuri. Micuţa urla înnecat şi lacrimile i se scurgeau din ochi asemeni unui ocean. Crestă şi cealaltă palmă în acelaşi loc şi apoi le scurse pentru a umple cupa de argint cu sânge proaspăt şi cald. Cu degetul înmuiat în cupă, luă sânge şi începu să deseneze simbolurile şi sigiilile pe corpul fetei.

- Te invoc demonul meu, vino să te bucuri de sufletul acestei făpturi. Te conjur să te arati acum.

Atmosfera din jur se schimbă nespus de mult şi doi ochi rosii mari îşi făcură apariţia deasupra cercului. Din cei doi ochi o siluetă începu a se contura până deveni perfect vizibilă. O entitate hidoasă şi dură mângâie trupul legat pe pământ.

- Daaa, continuă ce ai de facut, se auzi vocea groasă poruncindu-i. Vreau ce-i al meu.

Lama lucitoare a pumnalului ridicată deasupra victimei se lăsă rapid în jos străpungându-i pieptul cu putere. Stropi fierbinţi de sânge sărira pe chipul său şi un icnet de durere se auzi ca o eliberare. Pumnalul coborâ tăind trupul şi despicând-o în două până ajunse la abdomen unde îl tăie fără pic de milă în formă de cruce. Fiinţa încetase a se mai zbate şi rămase nemişcată. Îl rupse în două părţi şi intestinele căzură afară în băltoaca cu sânge. Se îndreptă apoi asupra cutiei toracice de unde sfârtecă carnea şi scoase bucata mică de inimă însângerată, care încă mai continua să bată. Turnă nişte apă pe ea curăţând-o apoi o întinse graţios demonului, care o înşfăcă îndată.

- Foarte bine Ash, nu mai dezamăgit nici de data asta.

- Prea bine demonule. Şi duse cupa la gură golind-o de sânge, după care se şterse cu mâneca robei. Entitatea mulţumită se făcu nevăzută după care lumânările se stinseră toate de la sine asemeni unei explozii păgâne. Ritualul se încheiase. Era timpul să strângă mizeria rămasă în urmă. Se apucă să taie victima în bucăţi începând de la cap. Strânse resturile şi lumânările la un loc apoi scoase din maşină o canistră de benzină şi turnă pe ele în voie. Aprinse un chibrit şi-l aruncă pe ele stârnind astfel un foc asemeni ca cele din tabără. Se duse şi se spălă cu apa ce mai rămăsese în sticlă şi îşi aprinse o ţigare privind flăcările cum mistuiau carnea şi rămăşiţele ritualului. Pădurea fremătă adânc şi stelele nopţii începură a-şi face apariţia pe cerul întunecat." 


Ehh cam asta a fost tot, sper ca v-a placut. Astept comentarii de la voi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete