Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 18 aprilie 2013

Idee scriere horror 4

Episodul numarul patru vine, vine, vine... de-ndata, pentru toti scriitorii pasionati si doritori a scrie proza. Ideile continua pentru cei din categoria genului horror, de groaza. Vad ca deocamdata nu s-a incumetat nimeni sa imi trimita povestile pentru publicare, dar nu e nici o problema, probabil voi face eu acest prim pas in curand si voi publica o scurta povestire horror care va fi impartita in vreo doua parti sau trei. Si ca sa nu ma intind prea mult cu vorba sa va prezint si ideea pentru ziua de azi:

"Un batran criminal in serie suferind de sindromul echivalent cu cel al blocajului scriitorului (intelegeti voi) nu mai ucisese de vreo 3 ani de zile pana cand... intr-o zi a citit din intamplare un articol legat de povestiri horror pe un blog."

Succes la creatie. Dupa cum stiti, va dau doar ideea de baza, restul trebuie sa fie imaginatia voastra transpusa in scris, eu sunt tare curios sa citesc opere scrise de voi. Le astept cu drag pe mail la dragonathus@yahoo.com sau direct in rubrica de comentarii. Numai bine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete