Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 12 aprilie 2013

Idee scriere horror 3

Episodul cu numarul trei din seria ideilor pentru scrieri horror si-a facut si astazi aparitia. Planul scrierii voastre este enumerat in randurile de mai jos. Din partea mea spor la scris.

"Un copil incepe sa aiba un asa de mare interes asupra filmelor horror incat incepe sa experimenteze ce vede in filme pe animale mici, dar in cele din urma considera ca e timpul sa avanseze si sa treaca la oameni. Singurele decizii care le vede sunt cele care se concentreaza pe persoane adulte, mature sau... de ce nu, pe copii. Acesta incepe sa se strecoare noaptea afara din casa, si isi face din asta un obicei"

Va astept povestile pentru a le publica la dragonathus@yahoo.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete