Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 4 aprilie 2013

Idee scriere horror 1

Salutare dragii mei, prin aceasta postare dau startul unei scurte serii de idei horror pentru cei care vor sa scrie astfel de povesti. In fiecare articol va fi prezentata doar o singura idee pentru ziua respectiva. Si ca sa nu mai pierd timpul aiurea idea pentru creatia literara de astazi este urmatoarea.

"Bunicul tau aflandu-se pe patul de moarte iti impartaseste anumite intamplari despre o crima oribila pe care el a comis-o si ca pentru asta a scapat acum multi ani in urma. Libertatea sa fiind rezultatul unei vraji pe care a efectuat-o si care are ca urmare o vizita de la un om intunecat. Trebuie sa te astepti la asta... el va veni din umbra."

Well... de aici va las pe voi sa compuneti, eu v-am oferit un simplu scurt plan dar care dupa ideile si imaginatia fiecaruia dintre voi cu siguranta va devenii o poveste de invidiat si una destul de terifianta si inspaimantatoare daca ii adaugati elementele necesare acestui lucru. Daca ati scris povestirea o puteti impartasi cu noi in rubrica de comentarii sau mi-o puteti trimite pe mail si eu o public cu mare placere pe blog. Numai bine si spor la scris.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete