Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 2 aprilie 2013

Dying breed


Un film lansat in anul 2008 dar care trebuie vazut neaparat. Iubitorii genului horror stiu ce vreau sa spun, filmul acesta se aseamana putin cu seria Wrong Turn.

Patru prieteni pleaca intr-o excursie avand ca scop gasirea faimosului tigru tasmanian care se zice ca ar fi disparut, asta dupa ce sora uneia din grup este gasita moarta intr-un rau. Filmul are legatura si cu legenda "omului placinta" cunoscut ca si Alexander Pearce care dupa ce reuseste sa evadeze dintr-o inchisoare se hraneste cu carne de om pentru a supravietui. A fost spanzurat pentru canibalism in 1824. Cei patru ajung in Australia departe de civilizatie poposind intr-un mic orasel plin numai cu ciudati, acestia fiind mostenitori ai lui Pearce. De aici se aventureaza cu barca in salbaticie pentru ca sa isi indeplineasca scopul expeditiei. O data ajunsi in jungla incep si dezastrele pline de sange odios care ii urmaresc pana la final. Cei drept finalul ne dezvaluie adevarata fata ascunsa a povesti si a legendei care dainuie in continuare.

Daca va plac scenele cu sange, macel, oameni morti, lesuri sfartecate, canibalisme atunci acest film este unul pe gustul vostru. Se poate viziona si online de aici direct cu subtitrare in limba romana.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete