Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 10 aprilie 2013

Anecdota criticului

Prima dată a fost Cuvântul. Din el s-a născut omul. El a ajuns scriitor. După aia a apărut cititorul. De la cititor a apărut povestitorul şi apoi a venit şi CRITICUL. Criticul i-a zis autorului: "Stai aşa că nu-i aşa". L-a întrebat la un moment dat pe scriitor dacă ştie de ce nu mai are ursul coadă. Acesta a stat un pic pe gânduri şi nu a ştiut să-i răspundă pe loc. Criticul i-a dat o şansă spunându-i: 

- Apucă-te şi scrie despre el şi vei afla negreşit.

După o săptămână l-a vizitat pe scriitor să vadă ce făcuse. Când i-a citit din operă şi-a început şi meseria lui de bază. Scriitorul relatase că ursul nu mai are coadă deoarece se dusese la peşte şi neavând undiţă îşi folosea coada. Mormăitorul văzuse la vulpea cea vicleană că mergea tactica, si hotărî să o aplice şi el. O iarnă întreagă a stat înfipt cu ea acolo şi când s-a trezit din hibernare observă că apa îngheţase complet. Prost din fire s-a zbătut până şi-a rupt-o. Criticul atunci i-a dat replica mult aşteptată:

- Vezi tu dragul moşului, ursul este prostia omenească care se găseşte la unii scriitori fără experienţă care încercă să pară importanţi. Dar personifică deasemenea şi bărbatul care se lasă uşor păcălit de femei. Vulpea fiind cea care îl ademeneşte. Sper că ai prins ideea.

Şi astfel criticii s-au înmulţit mâncând din pâinea scriitorilor din întreaga lume. De fiecare dată când o nouă creaţie îşi face loc pe scena scrisului, hopa răsar şi încă 2 sau 3 critici flămânzi pregătiţi să imbuce şi ei ceva, că doar atâta aşteptau.

Să fie oare mai bine critic decât scriitor? Voi ce spuneţi?

Aştept comentariile criticilor să răsară din negura înceţoşată în care stau la pândă. Numai bine şi la o nouă reauzire.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete