Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 17 martie 2013

Yoga buna pentru fibrilatia atriala


Yoga este practicata de mai bine de 5.000 de ani. Este cunoscuta ca aduce pace interioara si  liniste, insa acum cercetatorii au descoperit ca este, de asemenea, buna pentru cei care sufera de inima si au fibrilatii atriale.

Cu totii stim ca Yoga este recomandata pentru relaxare si pace spirituala insa de curand mai este cunoscuta pentru ca aduce o sanatate mai buna pacientilor bolnavi de inima. Niste cercetatorii de la Spitalul Universitar din Kansas au descoperit ca timpul petrecut facand yoga, respirand si intinzand corpul (stretching) pot controla periculoasele tulburari ale sistemului cardiac. O veste minunata pentru toti cei care au fibrilatie atriala si sincope. Fibrilatia atriala blocheaza controlul batailor inimii fiind o boala grava. Este o tulburare de ritm cardiac care provoaca batai neregulate rapide de sute de ori pe minut asupra inimii. Astfel inima pompeaza mai putin eficient sangele riscand accidente vasculare sau infarct miocardic. Sincopa este similara si poate cauza lesin. Aceasta nu inseamna ca puteti sa incetati a lua medicamentele prescrise de medic, insa cercetarile arata ca yoga poate spori foarte mult tratamentul medical. Este o veste mare pentru cei care se confruntă cu aceste defecte in ritmurile cardiace.

Practicati yoga cel putin o ora - doua pe saptamana si veti reduce in mod semnificativ episoadele in care inima isi iese din ritm. Yoga este o practica pe care oricine o poate face in propria casa, fie in sufragerie sau in dormitorul propriu. Nu costa nimic si nu este un medicament. Yoga este o modalitate ce ofera ajutor sinelui vostru.

Exista peste trei milioane de oameni care sufera de fibrilatii atriale si multe medicamente sunt folosite pentru a trata aceasta conditie, insa din pacate acestea nu functioneaza pentru fiecare pacient, iar atunci cand o fac isi pierd utilitatea in timp. Medicii ajutati de anumite aparate medicale au o rata de succes in proportie de 70 la suta.

Teoria arata ca practicarea de yoga lucreaza pe sistem nervos autonom, ajutand la yin si yang-ul organismului aducand astfel ritmul cardiac in echilibru.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari