Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 19 martie 2013

Pervertirea


Pentru ca viata din Bucuresti nu este intocmai asa cum pare, aici existand foarte multe lucruri care de la suprafata nu pot fi vazute, vreau sa invit asadar pe toti cei care vor sa afle care si cum este adevarata viata sa cititi trilogia lui Cristina Nemerovsky.

Autoarea bestseller-ului Sange Satanic, volum de succes lansat in 2010 a venit in luna mai a anului 2012 lansandu-si a doua carte “Pervertirea” care a aparut tot la editura Herg Benet.
Romanul este un thriller filozofic in care arta si crima predomina din toate punctele de vedere. Intamplarile sunt narate din prisma a trei personaje diferite, cei drept putin mai neobisnuite pentru altii. Pervertirea este un roman ce descrie si intamplari istorice petrecute in 2012 (exemplu incercarea nereusita de o noua revolutie in strada, razboiul cu jandarmii din februarie) si are un ritm care te tine alert tot timpul.

Synopsis:
Un artist ucide si lumea din jurul lui se schimba.
Amalia, o adolescenta deloc banala, dispare intr-o dimineata de decembrie. In cautarea ei pornesc trei prieteni care sunt, in acelaşi timp si suspecti in cazul disparitiei tinerei: un scriitor mizantrop si de succes, un pictor fascinat de lolite, dar si de septuagenare, o prostituata atrasa de tot ce inseamna sex extrem. Revoltele sociale din februarie 2012 constituie, in premieră in literatura romana, o parte din fundalul actiunii. Pe urmele Amaliei pasim intr-un Bucuresti underground, cu cluburi dedicate sado-masochismului, dar si cu memorabila si fascinanta Cala, un loc desprins parca din Calauza lui Tarkovski.

Anul acesta Cristina a reusit sa isi lanseze si a treia carte care completeaza trilogia. Volumul poarta numele de “Ani cu alcool si sex”.
Voi reveni cat mai curand posibil cu un nou articol legat despre acest lucru. Stati aproape.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari