Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 21 martie 2013

Oglinda Neagra folosita in Evocari


Oglinda neagră este oglinda magică numită şi speculum fiind un puternic instrument magic. Istoria notează utilizarea ei în multe dintre tradiţionalele şcoli de magie şi în templele oraculare. Astăzi, persoana care studiază cu seriozitate artele magiei poate redescoperi riturile antice ale oglinzii magice.

Permite comunicarea cu tărâmuri mai înalte, cu spiritele, cu subconştientul şi accesul la cronicile Akasha. O altă modalitate bună este şi globul de cristal tradiţional, însă acesta e mai dificil de folosit şi este şi foarte costisitor. Oglinda este metoda cea mai eficientă pentru a învăţa să vezi viitorul dar şi o metodă foarte importantă de comunicare cu entităţile pe lângă bine cunoscuta masa Ouija.

Cum o construim:

1. Avem nevoie de o ramă de lemn, o bucată de sticlă ( de orice dimensiuni şi forme - indicat ar fi mai mare dar nu neapărat ), o bucată de carton şi vopsea neagră. O ramă de fotografie care are sticlă poate fi utilizată mai ales că are şi ramă.
2. Aşteptaţi o noapte cu lună plină pentru a putea consacra oglinda dându-i puteri magice.
( aici poate credeţi că vorbesc prostii, cunoscătorii care practică astfel de ştiinţe magice ştiu despre ce vorbesc, un începător sau un neiniţiat nu ar putea să o folosească – căutaţi să vă documentaţi legat de aceste aspecte apoi putem să vorbim şi în privat )
3. Ţineţi sticla în mâini şi imaginaţi-vă cum e umplută cu energia voastră
4. Puneţi bucata de sticlă pe o măsuţă ceva şi începeţi să vopsiţi o parte a ei cu o pensulă dar aveţi grijă să nu lăsaţi prea multe urme vizibile de la pensulă. În timp ce vopsiţi imaginaţi-vă o undă de energie albastră ce învăluie vopseaua.
5. Lasaţi primul strat de vopsea să se usuce. După ce s-a uscat aplicaţi un alt strat cu aceiaşi tehnică de vizualizare a energiei. E posibil să fie nevoie să aplicaţi şi al 3-lea strat pentru ca suprafaţa să fie mată nu trebuie să se reflecte nimic în ea. ATENŢIE ! aveţi grijă să nu rămână nici un punctuleţ neacoperit de vopsea.
6. Vopsiţi în negru şi bucata de carton pe care o veţi ataşa în spatele sticlei.
7. Rama poate fi vopsită sau nu.
8. Puneţi oglinda în ramă. De acum este gata ca să fie utilizată pentru scopuri magice. Se păstrează învelită în pânză neagră, doar când este folosită se scoate şi se foloseşte alături de fumul betigaşelor parfumate ( care ştiţi voi rolul lor ) plus că aici nu vorbim decât de construcţia ei, nu vreau să intru în prea multe detalii.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

3 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Si cam la ce putem folosi oglinda neagra in ziua de azi? Poate iti gaseste jumatatea sau perechea instantaneu, ca doar ai zis ceva de magie, pe undeva prin articol... :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut Marian, oglinda neagra foloseste la comunicarea si evocarea anumitor entitati, desigur nu oricine o poate manui, este nevoie de experienta si de un anumit mediu propice pt folosirea ei.

  Daca doresti a-ti gasi perechea exista anumite vraji care fac lucrul acesta.

  RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari