Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 23 martie 2013

Noul cod penal cu liber la perversiuni sexuale


Incestul este de acum permis şi relaţiile sexuale între minori cu adordul lor nu mai este pedepsit în nici un fel. Conform unor vechi şi straşnice argumente religioase pline de prostii ale Bibliei (carte de poveşti - care dacă stăm un pic să citim cu atenţie şi să gândim, chiar ea în sine le-a săvârşit) – incestul era considerat un lucru interzis şi pedepsit la fel ca şi săvârşirea adulterului.

Oricum nu trebuie să ne mire acest lucru căci a existat inchiziţia ce a făcut “curăţenia de primăvară“ pe care şi-au dorit-o ei de mult. Însă, ca o bombă dată la temelia sectelor bisericoase conform noului cod penal incestul nu mai este considerat infracţiune şi pe lângă aceasta şi minorii au undă verde de acum la astfel de fapte normale pentru umanitate.

Nepedepsirea incestului există de mult timp şi în alte ţări precum: Franţa, Spania, Portugalia iar de acum există şi în minunata noastră Românie. Biserica spune că acest lucru este strigător la cer… lol, dar oare ceva din cerul acela la care tot strigă ei de mii şi mii de ani va putea face ceva cândva? Sau rămân în continuare cu miturile lor din creieri?

Bine că s-a modificat această lege să le facă în ciudă, dar ei s-au ridicat cu pretenţii de doi lei pentru ca mai urmează să modifice şi legea bisericilor să plătească şi ei taxe ca tot omu’ şi să ajungă la puşcărie că sunt foarte mulţi gay, alcoolişti şi curvari sclavagii prin curtea stimatei religii aburitoare de suflete.

Şi pentru că Romania este o ţară de mafioţi, drogaţi, hoţi - plină de farmacii, bănci şi shaormării - libertatea la prostituţie este deasemenea prezentă de mult în Bucureşti deşi se zice că este ilegal… din partea mea la mai mare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari