Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 9 martie 2013

Deochiul


Deochiul reprezinta numele unei boli transmise de obicei fara intentie de catre cineva care este invidios, gelos sau zgarcit. Se mai numeste si “ochiul invidios”. Credinta in deochi este ca o persoana care nu este rea din fire poate face rau copiilor tai, vitelor, pomilor fructiferi doar uitandu-se la ele cu invidie si laudandu-le.

Este mai bine sa incerci toate metodele conventionale de rezolvare a problemelor inainte de a recurge la acest fel de magie. Un deochi poate afecta pe cineva despre care nu stii ca iti este rival si ii poate ranii neintentionat pe altii. Unele deochiuri ii vor urmari chiar si pe cei care sunt loviti doar din intamplare.

Oamenii distructivi care barfesc si incearca sa te ruineze nu merita cu adevarat sa fie iertati, ei doar incerca sa-ti manipuleze firea cea buna. Ai nevoie de un echilibru in viata ta si nu poti fi zana cea buna care aduce fericire tuturor. Daca dai la toti din fericirea ta nu vei ramane decat cu nefericire. Nu gasi scuze pentru cei care abuzeaza de tine. Deochiul tau ii va gasi, sa nu-ti para rau pentru ei, lor nu le-a parut rau pentru tine.

Deochiul se bazeaza pe credinte sustinatoare despre apa ca echivalent al vietii si uscatul ca echivalent al mortii. Adevaratul “rau” provocat de deochi este faptul ca acesta cauzeaza  fiintele vii “sa se usuce” – in special copii, animalele care dau lapte, pomii tineri fructiferi si mamele care alapteaza. Raul cauzat de priviri consta in voma brusca sau diaree la copii, uscarea laptelui la mamele care alapteaza sau la vite, ofilirea fructelor din livezi si pierderea potentei la barbati.

Voi reveni intr-o postare viitoare cu o scurta poveste adevarata despre deochi, care de altfel se intampla mai zi de zi in lumea in care traim si unii dintre noi nu prea ne dam seama despre acest lucru. Numai bine si la o noua reauzire dragii mei.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

Un comentariu:

  1. Site de social marketing www.social-like.me, se pot cumpara like-uri.

    RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari