Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 13 martie 2013

Deochi: Poveste Adevarata


Cand Chita era mica, am luat-o odata in oras. Era o fetita tare frumusica si oamenii o admirau. In timp ce stateam la coada intr-un magazin, o femeie micuta, mexicana, s-a apropiat si a vrut sa o atinga pe Chita. A spus:

“- Ce copil dragut! Nu ma lasi sa-i ating parul si ochii?”

Nu-mi placea ca oamenii sa-mi atinga copilul, asa ca i-am spus:

“- Nu, te rog, nu o atinge!”

Femeia a plecat si eu nu credeam in deochi, asa ca nu m-am gandit la acest lucru. A doua zi, Chita s-a imbolnavit. Avea febra foarte mare, era imbujorata si infrigurata. Am chemat medicul. A venit si s-a uitat la ea. Doua sau trei zile mai tarziu Chita nu se simtea mai bine. Parea sa se simta chiar mai rau. Am mers de la un medic la altul, dar nimic bun nu s-a intamplat. In final intr-o zi, d-na Ramos a venit pe la noi, s-a uitat la Chita si a spus:

“- Acest copil sufera de deochi. O pot vindeca daca ma lasi.” I-am spus ca sunt de acord. A cerut doua oua si o ceasca. Un ou l-a trecut peste fata Chitei. Apoi a luat oul, l-a spart, l-a pus in ceasca, l-a amestecat si a facut o cruce cu lichidul peste fruntea Chitei. In timpul acesta a pronuntat mai multe rugaciuni. Celalalt ou l-a pus pe polita deasupra caminului in sufragerie si a cerut ca nimeni sa nu-l atinga. A doua zi, d-na Ramos s-a intors. Febra Chitei trecuse si se vedea ca se simtea mai bine. D-na Ramos a luat atunci oul de pe polita si l-a spart. Daca nu as fi fost acolo nu as fi crezut, dar sotul meu si cu mine am vazut cu ochii nostri. Oul arata ca si cum ar fi fost fiert tare. D-na Ramos a spus:

“- Chita se va face bine acum. Deochiul a intrat in ou, de aceea arata asa”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari