Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 25 martie 2013

De ce nu poti “sparge” un blog


Blogurile de pe platforma blogspot (blogger) sunt cele mai sigure cu putinta fata de cei care si-au cumparat propriul domeniu de gazduire. Ei isi hosteaza blogul cu o platforma compilata de catre ei, astfel expunandu-se la riscurile de a le fi sparte blogurile. Riscuri mult mai mari decat ar trebui sa fie. Pentru un hacker este extrem de usor sa afle platforma serverului si modul in care blogul lucreaza si de acolo este doar un pas pana la “injecta” anumite solutii informatice despre care nu vreau sa dau detalii caci postarea aceasta are alt rol.

De ce nu poti sparge un blog gazduit pe blogspot?

Pai in spatele acestuia se afla gigantul Google. Sa dai jos intreaga platforma blogger si sa accesezi blogul victimei in sine, da se poate. Dar, pentru asta trebuie mai intai sa dai jos Google, ceea ce este extrem de greu si cu siguranta nu scapi nepedepsit. Asta daca apuci sa-i “hackeresti”. Exista inainte o varianta de a primii acces cu drept de admin dar aceasta vulnerabilitate a fost rezolvata de echipa google acum 2 ani. Ce vreau sa mentionez extrem de important este ca daca vrei sa dai jos un blog de pe blogspot.com este imposibil din exterior. Cand spun exterior ma refer la cei care incearca sa se conecteze in modul admin fara a fi ei insisi adminii si neavand acces la calculatorul care il foloseste adminul. Deci practic fara userul si parola de acces nu se poate face nimic asupra a tot ce tine de blogul respectiv. Singura sansa le ramane sa instaleze local in PC-ul omului programe gen keyloggere sau virusi, ceea ce i-ar ajuta foarte putin aproape deloc.

Deasemenea incercarile de a flooda sunt si ele egale cu zero. Blogspot este unul dintre cele mai sigure platforme in care poti instala si face orice. De la scripturi html pana la cele PHP. (bine cine cunoaste).

Asadar pentru ca un blog sa va fie spart din exterior este nevoie ca “inamicul” sa dispuna de parola si userul vostru. Acestea sunt stocate pe serverele google din USA. Daca reuseste sa le sparga, va mai avea nevoie sa le si decripteze, alta munca in zadar.
Ma rog deja ati inteles ideea care am vrut sa o exprim in acest articol. “Viva la revolution lume!”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari