Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 3 martie 2013

Cum sa fascinezi

Stiu ca iti doresti sa poti face astfel de lucruri si te intreabi cum anume poti realiza aceasta. Iti voi dezvalui un pic din secretul artei de a avea puterea de a fascina. Stai asezat sau in picioare in fata unei oglinzi. Priveste-te complet neutru cu mintea cat de goala posibil si observa-te in toate detaliile.

Concentreaza-ti emotiile si imaginile pe care le asociezi cel mult cu ceea ce ai vrea sa fii si inchipuie-ti-le in tine. Simte emotiile: dorinta daca esti atras, incredere inconstienta daca esti la un interviu si asa mai departe. Este vorba sa te vezi mai intai asa cum doresti si apoi sa etalezi acest EU perceput de tine pentru ca sa-l vada si altii. 

Poti folosi afirmatii pentru a intari aceasta imagine, daca doresti. Iti poti schimba aparenta sa se potriveasca starii tale mentale, sa devi EUL tau alternativ. Daca esti machiat(a) poti vizualiza calitatile dorite cu tot cu machiaj.

O mare parte din atractie are legatura cu starea mentala si atitudinea fata de tine insuti si fata de altii. Atractia este de obicei un mod de meditatie, de a te ajuta sa-ti proiectezi EUL dorit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari