Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 11 februarie 2013

The Ninth Gate: A Noua Poarta

Un film aparut in anul 1999. Povestea acestuia are la baza gasirea unor carti extrem de rare care ascund misterul dezvaluit al aducerii lui Satan pe pamant si cateva ritualuri.

Datorita acestui lucru niste colectionari bogati care cunosc despre ce e vorba se bat pentru ele. Boris Balkan este cel de la care pleaca totul. Acesta angajeaza un anticar foarte priceput pentru a putea descoperii autenticitatea cartilor. Cica ar fi existat un numar de 3 exemplare ce ar fi supravituit distrugerilor din seculele trecute, iar el avand doar unul vrea sa stie daca al lui este cel bun. Corso (Johnny Deep) descopera ca in fiecare din exemplare exista cate 3 desene ce ajuta la deschiderea celei de a noua poarti.

Aventurile prin care trece tanarul nostru anticar specializat in cartile rare sunt pline de peripetii. Ajunge sa fie captiv intr-o lume tenebroasa plina de capcane, tentatii la orice pas, intalniri si intamplari bizare in care moartea pandeste la orice pas. Ghidat si ajutat de o forta pe care nu o intelege, deghizata intr-o frumoasa femeie cu ochii verzi el reuseste la final sa descopere misterul sinistru al cartilor. Cum anume? Asta ramane sa vedeti voi daca vizionati filmul.


Regia: Roman Polanski
Actori principali: Johnny Deep, Frank Langella, Emmanuelle Seigner, Lena Olin
Genul filmului: Thriller
Durata: 133 minute
An aparitie: 1999
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari