Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 2 februarie 2013

OTV are craca taiata


Ciocoii in sus , ciocoii in jos, iata asadar oameni buni ca acestia au si reusit sa ii inchida mult prea iubitul post aducator de bani si zazanie in populatie al lui Dan Diaconescu si anume OTV.

Pentru aceia dintre oameni care urmareau cu sufletul la gura emisiunile acestui post pot acum vedea pe ecrane un mare anunt din partea CNA-ului:

“Prin decizia numarul 45 din 22 ianuarie 2013, CNA a retras licenta audio vizuala pentru serviciul de programe OTV si a solicitat societatii noastre intreruperea difuzarii postului de televiziune OTV.”

Asadar Danut al nostru are la dispozitie ramase doar doua optiuni si anume ca poate emite in direct pe internet pentru OTV iar cea de-a doua optiune ii lasa loc liber de emisie pe micile ecrane la celalalt post al sau de televiziune mai putin controversat: DDTV. Acesta dupa cum bine il cunoastem nu se va lasa asa usor pagubas si va lupta cu toate resursele de care dispune fie ele si din parlament pentru eliberarea postului cenzurat total in aceste clipe.

Cu siguranta scandalul pe care il va provoca va lua amploare iar supararea din adancul inimii sale va rage pana cand se va face dreptate. Ramane sa vedem pe mai departe dupa scandalul cu Oltchimul ce alte noi sezoane fierbinti ne pregatesc cei de la PP DD.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari