Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 13 februarie 2013

Cum sa te lasi de fumat

Deşi pare un lucru banal şi simplu, vă atenţionez de la bun început că pentru mulţi dintre noi lucrurile nu stau chiar aşa. Dar nu este motiv de îngrijorare. Am fost fumător timp de 14 ani de zile – zi de zi – uneori fumam şi câte două sau trei pachete – dar, acum mă pot mândri cu faptul că m-am lăsat de fumat.

Am fost un caz fericit pentru că pentru mine a fost extrem de simplu. Mulţi vor spune că am avut voinţă şi tărie de caracter, dar niciunul dintre ei nu ştie prin câte încercări eşuate am putut trece până să ajung la această performanţă. Dar o să încep să vă destăinui şi vouă secretul 

Totul ţine de subconştientul fiecăruia în parte. Fiindcă fumatul este asemeni unui drog – nicotina este cea care îi alimentează pofta să vă ţină captivi în cursa sa. S-au inventat tot felul de gume cu nicotină, plasturi, ţigări electronice etc… care nu fac altceva decât să vă otrăvească cu acest obicei prost în continuare. Sfatul meu este să nu apelaţi la ele niciodată pentru că mai rău vă vor face să fumati apoi. Cum spuneam conştientul şi subconştientul nostru joacă un rol cheie în acestă primă fază apoi desigur trebuie găsită o ocupaţie cum ar fi Sportul. Să nu cumva să vă apucaţi să mâncaţi mai mult decât necesar ( deşi veţi simţi această poftă ) sau cum ar mai zice alţii să mestecaţi guma ori bomboane. Nu ! Este total greşit acest lucru, voi puteţi mai mult de atâta şi nu cred că v-ar plăcea să vă treziţi cu ceva kg pe voi în plus. Eu recomand sport – căci o minte sănătoasă într-un corp sănătos este ceea ce ne dorim mai mult. Puteţi face jogging sau exerciţii fizice, gen gimnastică, tras de fiare, lupte etc. Pe lângă faptul că veţi fi sportivi, cu rezistenţă… veţi avea şi mai mulţi bani în buzunar cu care vă puteţi cumpăra ce vreţi. Iubita/iubitul vor fi mai fericiţi că nu vor mai fi nevoiţi să se sărute cu o scrumieră. Rezistenţa şi respiraţia îşi vor putea recupera cadenţa pierdută, inima va bate şi va pompa sângele în corp mult mai bine şi multe alte aspecte legate de sănătatea voastră se vor îmbunătăţii pe zi ce trece.

Trebuie doar să spuneţi stop de mâine nu mai fumez iar în mintea voastră trebuie să ruleze următoarea frază: Eu nu fumez – nu, n-am fumat. Va fi greu în primele zile cei drept, dar trebuie să nu vă mai gândiţi la ţigări, cu cât vă gândiţi mai mult cu atât veţi pierde. Eu am avut destule încercări de a mă lăsa. Cel mai mult am rezistat 5 luni după care dintr-o prostie m-am apucat iar. Când spun că am avut încercări aceste încercări au fost ori de o saptămână sau câteva zile dar, atentie! nu puneam ţigară deloc în gură. Nu e bine să o luaţi treptat azi fumez mai puţin şi mâine şi mai puţin. Nu, nu mai fumaţi deloc pentru că voi sunteţi nefumători şi după cele câteva zile de chin la început veţi înţelege mai bine ce vreau eu sa zic prin acest fapt.

Fiţi persoane inteligente faţă de alţii, aveţi grijă de voi, spuneţi: Eu nu fumez!

Eu practic jogging-ul şi exerciţiile efectuate cu greutatea corpului mă simt foarte bine pe zi ce trece.

Aştept părerile voastre şi vreau să aud câţi dintre voi aţi avut curaj să vă lăsaţi de fumat, eu am spus stop, voi de ce nu aţi face aşa?

Mult succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari