Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 17 ianuarie 2013

Vraja 1: Pastreaza-ti iubirea


Aceasta vraja are ca scop sa iti tii iubitul/iubita aproape de tine mereu. Aveti grija ceea ce va doriti, caci se poate intampla.

Materiale necesare:

1. Doua lumanari ce vor trebui sa arda noua zile la rand, timp de 9 minute pe zi. Una trebuie culoarea ta preferata iar cealalta trebuie sa aiba culoarea preferata a iubitului/iubitei.
2. Ulei de trandafir, ce se poate cumpara de la orice magazin specializat. Daca nu gasesti poti folosi petale uscate de trandafir intr-un ulei mineral simplu.
3. Obiect ce apartine persoanei dragi. Exemplu: fir de par, unghi taiate, o batista, un articol imbracaminte etc.
4. Levantica uscata
5. Un saculet mic din panza rosie
6. Ata aurie
7. O bucla din parul tau.

Etapele desfasurarii:

1. Iti scrii numele pe lumanarea care te reprezinta si numele persoanei dragi pe cealalta lumanare. Ungi apoi fiecare lumanare cu ulei de trandafir. In timp ce le ungi folosindu-ti degetul spui urmatoarele:

Cu puterea celor patru elemente, te botez pe tine … “aici rostesti numele persoanei celeilalte ce este inscriptionat pe lumanare”

2. Pui cele doua lumanari cat mai aproape una de alta pe o masuta ceva, undeva unde nu vor putea fi deranjate de nimeni timp de 9 zile.

3. Apoi legi cele doua lumanari cu firul auriu una de alta. In micul saculet trebuie sa pui levantica, obiectul ce a apartinut persoanei dragi, bucla ta de par si o bucata din ata aurie. Pe aceasta bucata de ata faci noua noduri. Pui saculetu in fata lumanarilor.

4. Aprinzi lumanarile in fiecare zi la aceiasi ora, de preferat pe seara dupa apusul soarelui si pana in orele 12 noaptea. Ti saculetul in mana si repeti urmatoarele:

Asa cum lumanarile ard impreuna,
La fel va arde si iubirea noastra,
Pentru totdeauna – o minte, un trup si un suflet!

Repeti aceasta fraza de 9 ori. Lasi lumanarile sa arda timp de 9 minute, timp in care tii saculetul in mana si te concentrezi la pastrarea iubirii pentru totdeauna a persoanei in cauza. Stingi apoi lumanarile dar sa nu sufli in ele caci vraja se va risipi. Sa folosesti o cana de metal sau o farfurioara pentru stingere.

5. Repeti toate etapele timp de 9 zile. In ziua a 9-a vei stinge pentru ultima data lumanarile, te asiguri ca-s stinse complet si pui resturile de ceara in saculet.

6. Pui saculetul pe perna si dormi langa el timp de 9 zile. Inainte sa te bagi la somn roaga-te ca persoana respectiva sa te viseze numai pe tine si sa te aiba numai pe tine in gandurile si fanteziile sale.
Dupa ce se scurg aceste 9 zile cu saculetul pe perna, trebuie sa-l pastrezi intr-un loc sigur. Il vei arunca numai daca vrei sa scapi de vraja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari