Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 15 ianuarie 2013

Vampiri psihici


Vampirismul psihic este o forma de control mental ce alimenteaza mintea cu diferite idei de conducere a excesului de energie al unui grup sau poate emite anumite intentii rele. Daca aceasta insusire este folosita la greu se poate ajunge chiar si la un abuz mental.

Nu toti vampirii psihici sunt rai. Din ce mai stiu si eu de la anumite persoane, cei mai multi dintre vampiri nu au nici o intentie sa faca rau cuiva. Dar ce este vampirul psihic? Este acea persoana care fura mental energie de la alte persoane in scopul folosiri acesteia pentru anumite teluri sau pur si simplu pentru alimentarea proprie. Unii fac involuntar iar altii intentionat. Ia sa ne inchipuim ca un grup de oameni danseaza intr-un club. Va dati seama cata energie genereaza acei oameni? Ganditi-va cata energie pot genera 50 de oameni impreuna. Dansul este o miscare prin care se creaza foarte multa energie care la randul ei poate produce haos pentru cei care nu sunt constienti de acest fapt. Acei oameni nu stiu nimic despre echilibrarea fluxurilor energetice sau despre energia pe care o elibereaza. Prea multa energie intr-un loc poate fi daunatoare.

Vampirul psihic poate lua acel surplus de energie absorbindu-l. El va folosi aceasta forta in scopuri pozitive pentru alimentarea propriului trup sau poate trimite energia echilibrand-o catre taramuri eterice. Dar el o mai poate folosi si in scopuri meschine.

Exista trei forme de vampiri psihici: moral, imoral si inconstient. Persoana care este mereu trista si are tendinte de a-i intrista si pe ceilalti ar putea fi un vampir inconstient, fara sa aiba cea mai mica idee despre influenta catre celelalte persoane. Gasim apoi pe vampirul imoral care face acest lucru cu buna stiinta si cu vointa de a produce suferinte si dezastre. Este unor de recunoscut un astfel de vampir pentru ca se simt foarte usor energiile trimise de el intr-o incapere. De obicei astfel de persoane nu au nici o subtilitate si vor putea vorbi chiar foarte mult despre ceea ce pot ele sa faca.
Vampirul etic este cel care preia energiile si le recicleaza prelucrandu-le pentru binele general. Astfel de persoane niciodata nu se vor lauda cu abilitatile lor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari