Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 13 ianuarie 2013

Tehnologia CLOUD

Computerizarea CLOUD permite utilizatorilor cu acces la internet sa isi poata accesa propriile fisiere personale de oriunde in lume si de a folosi aplicatii fara ca acestea sa mai fie instalate in propriile calculatoare.

Permite utilizatorilor sa stocheze fisiere asemeni unui “remote software” de la distanta pe serverele de Cloud. Folosim probabil aceasta tehnologie fara a ne da seama ca ea exista. Aplicatii de genul gmail, hotmail, skype, youtube, facebook, myspace, twitter, vimeo etc ne permit sa trimitem emailuri si mesaje, sa socializam cu prietenii, sa distrubuim fotografii si fisiere fara a fi necesar sa instalam ceva in computerul nostru. Pur si simplu tehnologia cloud ne va furniza tot felul de servicii cum ar fi partajarea de resurse pentru infrastructura si calcule cat si aplicatii prin internet oriunde si de cate ori avem nevoie. 

Acest lucru ne scuteste de o groaza de instalari, updateuri, actualizari sau servicii de mentenanta si intretinere a softului. Cei de la Google si Amazon au marea majoritate a resurselor IT deja la Cloud. Aceasta noua tehnologie poate fi vazuta ca un eufemism pentru internet iar acest lucru ajuta la eliminarea a multe dintre constrangerile complexe din mediul de calcul traditional inclusiv in spatiu, timp si cost.

Termenul de Cloud este folosit ca metafora, bazandu-se pe modul in care este descris internetul in diagramele pentru reteaua de calculatoare si este o abstractizare pentru infrastructura complexa ce o ascunde domeniul IT.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari