Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 18 ianuarie 2013

Sucul Vrajitoarelor


Aceasta este o licoare magica cu anumite proprietati speciale. Sa vedeti cat de simplu se poate prepara acest suc vrajitoresc.

Ia un recipient si umple-l pe un sfert cu frunze de busuioc macinate. Umple-l pana la varf apoi cu alcool. Amesteca bine. Lasa-l intr-un loc racoros si uscat. Trebuie sa se pastreze timp de mai multe zile inainte de prima utilizare, pentru a se omogeniza. Nu este nevoie sa strecori ierburile inainte de a-l folosi.

Proprietatile acestei licori:


- utilizari medicinale: intepaturi de insecte, acnee, pentru dureri mentruale (in acest caz se aplica pe partea inferioara a burtii)

- utilizari magice: bai purificatoare, parfumuri pentru iubire, pentru calmare, pentru alungarea energiilor negative
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari