Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 24 ianuarie 2013

Steel Legions 3D

Steel Legions este un masiv joc multiplayer gratuit ce se poate juca direct din browser. Nu va strambati ca jocul este de generatie noua combinand efectele 3D cu o accesibilitate destul de marita. Acesta poate fi jucat numai online si este nevoie sa aveti JAVA instalat in pc.

Intreg jocul se misca in timp real dispunand de mod full screen, schimbare de rezolutii, grafica la mediu, low sau high. Este un joc cu tancuri iar actiunea jocului este bazata pe PVP. La inceput ai un tanculet pe care ti-l vor distruge foarte repede inamicii, insa inainte de a te aventura intr-o misiune este nevoie sa inveti cum anume il controlezi si apoi sa distrugi niste Marauderi (niste tancuri gen NPC pe harta) de la care vei putea sa obtii anumite iteme gen: ghiulele de incetinire, raze albastre cu damage marit, monezi GOLD cu care upgradezi tancul, rotite pentru materiale in constructie, kituri de reparare sau medicale si multe multe altele. Exista patru clanuri care poarta in continu razboaie pentru suprematia teritoriilor cat si a fabricilor de productie, anume: galbeni, rosii, albastrii si verzi. 

Jocul se joaca in echipa si fiecare jucator trebuie sa stie intocmai ce trebuie facut in misiunea respectiva, altfel din cauza unor astfel de jucatori incepatori puteti pierde mai mereu. Colectati piese, ungradati-va tancul si deveniti o legenda. Provocarile sunt intr-o continua schimbare.

In caz ca doriti mai multe monezi GOLD puteti sa va incercati norocul la slotul din joc. Deasemenea strangeti cupe pentru a va ridica rangul si multe altele. Eu va urez succes si spor la killarit, folositi-va strategii propri ascunzandu-va in paduri, sau transee daca veti sta sus pe dealuri veti fi tinte foarte usoare. Bafta.

Link pentru inregistrare: click aici 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari