Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Scurt ghid de intelegere a femeii

Pentru barbat, puzzle-ul cel mai complicat de rezolvat este fara indoiala: femeia. Femeile sunt partea cea mai confuza a vietii pentru majoritatea barbatilor.

Desi nu suntem siguri ca vom putea vreodata sa le intelegem, stim ca nu se poate trai fara ele si ca exista moduri in care sa le facem sa fie multumite. Ce vreau eu sa prezint in acest scurt articol este faptul ca mi-am dat seama cum anume putem face femeile sa fie fericite… bine in majoritatea timpului nu chiar mereu. 

Lucrul cel mai important pentru a face femeia fericita este sa o surprinzi frecvent. Surprinde-o si arata-i ca iti pasa. Bine, desigur poti sa ii cumperi flori si cadouri de-a lungul saptamanii insa daca nu esti de bani gata nu va dura prea mult timp lucrul acesta. De obicei un cadou care vine din inima valoreaza de o mie de ori mai mult pentru acea doamna.

Nici unei fete/femei nu ii place atunci cand un tip se poarta copilareste si ia totul in ras ca ea sa stea sa aiba grija de barbatul ei mereu. E important ca ea sa simta ca barbatul este cel care conduce relatia. Intotdeauna sa fie acolo cand are nevoie si cand doreste ca cineva sa o asculte. Mereu sa fie cel care ii deschide usile, cel care o tine de brat cand merg pe strada si cel care ii trage scaunul sa se aseze. Micile lucruri ce par neobservabile sunt cele care o fac sa vada ca este importanta pentru barbat.

Desi un tip copilaros este ca un drum ce se termina la prima cotitura acesta nu ar avea sanse mari de reusita daca isi doreste o relatie de durata, insa chiar si cele mai solide pietre erodeaza in timp asa ca nu trebuie sa se fereasca in a arata femeii putin din partea sa sensibila. Utilizand dozajul corect tipul o poate face pe femeie sa se simta extrem de intima cu el.

In cele din urma femeia are nevoie si de dragoste sexuala. Preludiul este o necesitate cruciala in dormitor. Lucrurile trebuiesc facute fara graba cu mangaieri pe spate, usor pe la solduri, sarutari mici pe gat, pe umeri. Barbatul va fi la conducere insa trebuie sa asculte si ce spune corpul acesteia.

Femeile nu au un mod simplu de abordare si control iar cele de mai sus demonstreaza acest lucru. Indiferent daca vreti sau nu, singuri va veti da seama de cuvintele mele. “Nu se poate trai fara ele” cum spune si vechea vorba din popor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari