Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 14 ianuarie 2013

Sapunul si Uleiul

Puneti niste ulei in palme si facetile unsuroase. Acum incercati sa le spalati cu apa. Puteti? Folositi niste sapun si incercati din nou. De aceasta data functioneaza, de ce?

Puneti niste apa intr-o sticla mica si apoi turnati niste ulei peste ea. Uleiul pluteste pe apa. Agitati acum sticla, lasati-o netulburata si veti observa din nou straturi diferite: uleiul fiind din nou separat de apa. Acum adaugati in sticla niste sapun lichid si amestecati bine. De aceasta data uleiul si cu apa se vor mixa. 

Apa este o molecula polara ceea ce inseamna ca are incarcari diferite la capete. Din cauza acestor incarcari moleculele de apa se lipesc intre ele. Sapunul insa este un produs chimic minunat. Moleculele sale sunt polare la un capat si nepolare la celalalt. Moleculele polare atrag apa iar cele nepolare uleiul. Astfel sapunul formeaza o conexiune intre apa si ulei permitand ca sa fie mixate.

Cand va spalati pe maini cu sapun, acesta face ca uleiul sa poata aluneca alungandu-l cu ajutorul apei.

Sper ca v-a placut acest scurt articol. Probabil ca multi dintre voi stiati aceste lucruri insa pentru ceilalti care nu stiau e bine caci acum au aflat. Ave!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari