Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 8 ianuarie 2013

Parodia: Fruit Ninja

Doar pentru fanii Fruit Ninja si cunoscatori. Binecunoscutul joc, unul dintre cele mai populare pe smarthphone ori tablete a avut placerea de a fi parodiat pe youtube cum bine era de asteptat.

Trailer-ul jocului original care era un desen animat a fost produs in imagini naturale avand ca protagonist un grasut simpatic cu o freza potrivita. Dand impresia ca face parte dintr-un controversat film de aventura, profetia se misca pe ritmurile muzicale si ne imbina placut distrandu-ne enorm, cel putin pe mine. 

Sa fie intr-adevar grasutul cel ales? Isi aminteste oare sa lupte pentru libertatea omenirii?
Tare nu?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari