Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 9 ianuarie 2013

Parkour / Free Running

Parkour sau free running este sportul extrem care te transforma in ceea ce vrei sa fi si-ti da agilitate nemarginita. Tu deja stii ca lumea este terenul tau de joaca si pentru asta merita sa traiesti.

Sa nu crezi ca este usor de practicat acest sport vijelios in care pot aparea si accidente daca nu esti atent. E bine de stiut pasii de inceput ce trebuiesc urmati inainte de a te apuca sa faci periodic parkour, si am sa ti prezint imediat. Nu uita ca nu poti sa inveti asa de repede, orice practica necesita timp. Timpul variaza de la persoana la persoana, unele invata in trei luni altele in trei ani. De retinut este ca nu are limita de varsta si poate fi practicat oriunde in orasul tau chiar si in cladiri. Ca in orice sport trebuie sa ai si placerea de a-l practica. Ca avantaje ar fi foarte multe pentru cei care practica: mobilitate, miscare, arderea caloriilor rapid, nu veti avea niciodata burta, dezvolta musculatura fara sa te duci la o sala, iti creaza reflexe, te poate salva de accidentele ce apar in situatii neprevazute, si multe multe altele. Oricum nu vreau sa ma intind foarte mult cu vorba, pe youtube vei gasi o sumedenie de informatii video despre acest sport. Eu nu vreau acum aici decat sa-ti spun care sunt primii pasi in a face acest sport: incalzirea corpului, rostogolirile, sariturile si aterizarile din saritura.

Pentru a te incalzi este nevoie sa:

Alegi intre 20 si 400 de metri.
10 – 15 genoflexiuni ( acestea sunt esentiale in parkour deoarece forta picioarelor este primordiala pentru longevitate si performanta, mai ales la sarituri si aterizari )
10 – 15 tractiuni la bara
10 – 15 flotari
Vreo 30 de intinderi de brate, picioare, flexibilitate

Acest tip de incalzire trebuie repetat de trei ori.

Succes si bafta la sport. Nu uitati ca o minte sanatoasa se ascunde intr-un corp sanatos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari