Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Oul, vrajitoarea si barca

A fost o data o tigancusa care era foarte desteapta, si de fiecare data cand auzea oamenii vorbind despre vrajitorie retinea totul. Intr-o zi a luat un ou si a facut o gaurica rotunda in el, a scos galbenusul si albusul iar coaja a pus-o pe o movila de nisip alb, langa o apa curgatoare unde putea fi vazuta cu usurinta.

Apoi s-a ascuns dupa un tufis. Cand s-a facut noapte a venit o vrajitoare care vazand coaja a rostit un cuvant deasupra ei si aceasta s-a transformat intr-o frumoasa barca, in care s-a urcat si a vaslit peste mare. 

Fata si-a amintit cuvantul si curand dupa asta a mancat un alt ou si l-a transformat intr-o barca. De fiecare data cand avea chef mergea prin lume, in locuri abundente de fructe si flori sau unde oamenii ii dadeau mult aur pentru lucruri cum sunt cutitele sau foarfecele. Astfel s-a imbogatit si avea o casa foarte frumoasa. Barca a ascuns-o cu grija intr-un tufis.

Exista pe atunci si o femeie invidioasa si rea, cu care fata era foarte prietenoasa. Aceasta creatura s-a pus pe treaba spionand si furisandu-se pentru a afla secretul prosperitatii fetei. Intr-un final a descoperit barca si suspectand ceva s-a ascuns in tufis hotarata sa investigheze. Curand dupa asta, fata a venit cu un cos plin de marfuri pentru comert si tragand barca a spus: “Spre Africa” si a zburat. Femeia a privit si a asteptat. Dupa cateva ore fata s-a intors, barca era plina cu lucruri frumoase: pene de strut si aur, fructe si flori ciudate pe care le-a carat in casa.

Femeia din tufis a spus si ea: “Spre Africa” dar nu stia cuvantul cu ajutorul caruia s-a transformat coaja de ou si care o facea sa zboare ca gandul. Astfel ca femeia striga : “Mai repede” dar barca nu o baga in seama. Apoi a strigat din nou cu furie si in final a exclamat: “In numele Domnului, da-i drumu” vraja s-a rupt, iar barca s-a transformat intr-o coaja de ou si femeia s-a innecat in acea mare.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari