Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 11 ianuarie 2013

Obiective in magia alba si neagra

Obiectivele urmarite in magia alba si cele din magia neagra sunt diametral opuse. Practicantul magiei albe respecta sentimentele celorlalti, nu isi foloseste niciodata puterile pentru a actiona sau a interveni in viata unei persoane, nu nutreste vreo dorinta de razbunare ramanand indiferent in fata oamenilor rauvoitori sau gelosi.

El isi impartaseste stiinta, experientele, descoperirile si cunostiintele cu persoanele care isi manifesta aceasta dorinta. Nu se foloseste niciodata de manevre ipocrite sau inselatoare pentru ai controla sau a-i domina pe cei din jurul sau. 

In schimb practicantul magiei negre se foloseste de emotiile si punctele slabe ale persoanelor exploatandu-le la maximum ca sa isi domine mai bine anturajul. El foloseste puterile magice si forta intunecata pentru acest lucru. Magicianul negru intotdeauna va tine sub puterile sale pe adversari si inamici. Va incerca sa-i controleze constant supunandu-i puterilor sale.

Dupa cum ati putut observa in cele doua tipuri de magie exista o opozitie totala, dar vreau totusi sa mentionez ca magia alba nu este intotdeauna de o inocenta perfecta iar magia neagra nu este mereu asa de amenintatoare precum pare.

Cel care s-a hotarat sa urmeze calea magiei albe trebuie sa aiba anumite calitati. In plan psihic trebuie sa aiba o perspectiva larga asupra existentei, sa se iubeasca pe sine si sa iubeasca pe ceilalti. In plus trebuie sa respecte fiinta umana si natura inconjuratoare. Sa pastreze un grad inalt de luciditate, sa invete sa-si cunoasca puterile si sa isi cunoasca instinctiv limitele. Conditiile din magia alba sunt sinceritatea, dorinta reala de a face bine si cercetarea constanta a cunostiintelor care provin de dincolo.

Cel care a ales calea magiei negre este aceea persoana pentru care singurele interese sunt cele proprii. Ritualurile pe care le face practicantul sunt pentru dorinte egoiste, ele tin de sexualitate, de bani, de razbunare, de dominare sau pacte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

  1. Eu personal, nu cred in nici un fel de magie, fie ea alba, neagra sau gri

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie ca cineva sa creada in magie, ea exista pur si simplu chiar daca se crede sau nu in ea. Eu iti spun din proprie ca exista lucruri la care lumea nici nu prea gandeste.

    RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari