Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 16 ianuarie 2013

Magia Lunii: Mituri

Schimbarea anotimpurilor avea un impact foarte mare asupra ceremoniilor din vremurile cand acestia depindeau mai mult de natura. Luna era vazuta ca un simbol al Fecioarei (Zeitei) iar lumina Lunii era considerata o sursa magica.

Multi vrajitori obisnuiesc sa faca ritualuri in timpul Lunii Pline. Membrii sectei gnostice a Naassienilor credeau intr-o forta numita “cornul divin al Lunii”. Luna pentru ei le era Marea Mama. 

Sectele orfice si pitagorice considerau ca Luna este taramul mortilor, la poarta caruia sta Yoni. Sufletele treceau pe acolo in drumul lor spre campiile paradisiace ale stelelor.

Grecii credeau ca pe Luna se afla “Campiile Elizee”, casa mortilor binecuvantati.

Papucii senatorilor romani erau decorati cu semilune de fildes, tocmai pentru a arata ca dupa moarte ei vor locui pe Luna. Credeau ca sufletele celor drepti sunt purificate pe Luna.

Pentru ca pe Luna salasluiesc suflete intre reincarnari aici se gasesc cei morti dar si cei nenascuti inca. Daca un barbat viseaza chipul sau pe Luna inseamna ca el va deveni tatal unui fiu. Daca o femeie isi viseaza propriul chip pe Luna, atunci ea va avea o fiica.

In unele parti ale Indiei, Luna inca mai este folosita la organizarea anumitor munci agricole.

Luna a mai fost perceputa ca fiind recipientul in care se aduca sangele menstrual, din care mamele formeaza viata fatului. Se zicea ca acest lichid lunar era cel care tinea in viata chiar si pe Zei.

Fetele din Scotia isi doreau sa se casatoreasca numai la Luna Plina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari