Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 22 ianuarie 2013

Initierea in Vrajitorie

Cuvantul initiere vine din limba latina si implica un inceput. A initia inseamna a incepe o anumita actiune, eveniment sau intamplare. De asemenea termenul mai sugereaza si sfarsitul existentei la un anumit nivel si trecerea la o etapa urmatoare.

Initierea este o ceremonie, prin care o persoana este introdusa intr-un anumit sistem de credinte. Crestinii folosesc botezul si comuniunea. Evreii au circumcizia si Bar Mitzvah. Samuraii foloseau Gembuku iar nativii americani aveau Cautarea Viziunii. In alte culturi aceste ceremonii sunt mult mai dramatice. 

Magia deasemenea are si ea nevoie de ritualuri de initiere. In mod normal un ritual implica si un proces de indrumare, in care cei de la nivelele superioare ii ghideaza pe cei aflati in ritualul de expunere catre cunostiintelor adevarate. Insa, uneori din motive de forta majora este nevoie de o initiere rapida in magie. Exista anumite proceduri in caz de urgenta care nu ar trebui folosite in mod normal.

Acestea pot fi utilizate in mod justificat cand este vorba de un hazard natural sau despre o amenintare cu viata, cand nu exista un grup de vrajitori care sa faca ritualul obisnuit sau daca actiunea respectiva trebuie sa ramana secreta cu orice pret. Persoanele initiate in acest fel vor avea puteri cu mult mai reduse si vor fi atrase spre partea negativa. Cat mai repede posibil ei trebuie sa primeasca pregatirea necesara si sa fie reinitiati prin ritualul obisnuit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari