Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 10 ianuarie 2013

Grimoarul / Cartea Umbrelor

Grimoarul este un gen mai “traditional” de pastrare a datelor, numele sau fiind foarte vechi. In societatea de astazi grimoarul sau cartea umbrelor sunt cam acelasi lucru si ele pastreaza datele iluminarii magice.

Grimoarul se rezuma la o sinteza, un jurnal cu toate informatiile tale magice. Cand esti implicat in magie devi interesat de multe lucruri diferite si toate isi gasesc locul in Grimoarul tau. Se pastreaza totul in el fiind foarte combinat. Jurnalul propriu zis, lucrarile magice, evidente, lucrari pe diferite teme, corespondenta, scrieri, carti, expuneri, comentarii, ritualuri, stiinta etc. 

Grimoarul se decoreaza dupa bunul plac insa e de preferat sa fie invelit in panza de matase. Acest “jurnal de bord” il veti feri de privirile indiscrete. Nu uitati sa indicati data, ora, participantii, instrumentele, ingredientele folosite, ritualul in detaliu, scopul ritualului, incantatiile, senzatiile percepute si bineinteles rezultatele: pozitive sau negative. Grimoarul (sau Cartea Umbrelor) este o pretioasa sursa documentara. Unii vrajitori avansati prefera sa isi blesteme grimoarul iar cel care il va gasi si rasfoi va avea parte numai de rautati. Altii insa prefera sa noteze datele in el cu un limbaj numai de ei cunoscut, un alfabet propriu. Grimoarul se consacreaza cu o anumita formula magica veche, am sa va povestesc la momentul potrivit.

Sper ca ati inteles articolul si daca vreti sa va apucati sa testati sau sa faceti vrajitorie, eu oricum voi reveni cu multe articole despre vraji, ocultism, magie, poate chiar si hermetism si multe altele.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari